top of page
Drakennest

Op 3 juni 2020 is Chelly bevallen van haar eerste nestje. Ze heeft binnen 2 uur tijd 8 kittens op de wereld gezet. Helaas waren deze kittens prematuur, geboren op dag 55 van de zwangerschap. Hierdoor was hun overlevingskans minimaal. Drie kittens overleden binnen een uur na de geboorte. De andere vijf kittens vochten voor hun leven, maar moesten uiteindelijk binnen twee dagen alsnog de strijd opgeven. Ondanks hun korte leven hebben ze diepe indruk gemaakt en ook zij verdienen een naam en een plek op deze website. Rust zacht kleine draakjes. Jullie zitten voor altijd in ons hart. 

Draken nest †

Chelly's Draakjes

Saphira of Macadamia

Saphira of Macadamia

Black smoke met wit

Poesje, 72 gram

Klein meisje met grote attitude. Ze lijkt op haar moeder. Klein maar met een grote mond en nog groter willetje. Haar herkende ik meteen doordat ze enorm vocaal was. Ik had zoveel hoop voor jou. Dappere strijder Saphira heeft het langst geleefd en is 2 dagen oud geworden. Rust zacht Saphira.

Falkor.jpg

Falkor of Macadamia

Black smoke met wit

Kater, 80 gram

M'n zwaarste en sterkste ventje.
Hij had een stoere lage miauw en werd gedreven door zijn zusje Saphira om er nog extra voor te vechten. Ik had zoveel hoop voor hem, hij deed het zo goed. Toch moest ook hij de strijd opgeven. Rust zacht Falkor.

Griffin.jpg

Griffin of Macadamia

Zwart met wit

Kater, 78 gram

Mijn stoere dappere kerel die lang heeft gevochten. Ik noemde hem ook wel "koetje", door zijn zwart witte tekening. Ik herkende hem meteen aan zijn witte staartpuntje. Rust zacht lief ventje. 

Amaru.jpg

Amaru of Macadamia

Black smoke met wit

Poesje, 72 gram

Een heel zachtaardig lief draakje. Ik noemde haar ook wel duimelotje, omdat ik haar herkende aan het duimen wat ze continue deed. Ook zij had een enorme vechtlust maar op een bescheiden manier. Je hoorde haar niet. Rust zacht lieve Amaru.

Drogon.jpg

Drogon of Macadamia

Zwart met wit

Kater, 76 gram

Drogon was herkenbaar aan een klein wit vlekje op zijn kop. Een trots katertje die er gisteren rond 18.30 tussenuit piepte toen ik even een kwartierje beneden was om te eten. Slaap zacht stoere Drogon.

Kreston

Kreston of Macadamia

Black smoke met wit

Kater, 74 gram

Kreston heeft een uur geleefd en heeft daarna zijn rust gezocht. Rust zacht lieve kanjer.

Hydra

Hydra of Macadamia

Black smoke met wit

Poesje, 74 gram

Hydra heeft al snel na de geboorte haar rust opgezocht. Rust zacht lieve dame.

Mushu

Mushu of Macadamia

Black smoke met wit

Poesje, 74 gram

Mushu, de eerstgeborene. Mushu wilde niet ademen en is direct na de geboorte overleden. Rust zacht lieve Mushu.

Mama Chelly

Chelly is een kleine poes met het karakter van een grote draak. Ze is heel sociaal, aanwezig en zeer ondeugend. Dagelijks maken we haar drakenstreken mee. Chelly heeft een grote persoonlijkheid en is zeer zorgzaam en druk.

67794236_1358096341023663_90996651761598

Papa Becker

Becker is een enorme goedzak en een echte gentleman. Hij is zeer knuffelig en niet dominant. Becker is de liefste kater die je je kunt bedenken.

becker.jpg
bottom of page