top of page

Herplaatsers

Het liefst willen wij alle volwassen katten houden. Helaas is dit niet altijd mogelijk of haalbaar. In het belang van de kat en met haar geluk voorop boven ons eigen hart, is het soms nodig om een nieuw huisje te zoeken voor onze lievelingen. 

Met veel pijn in het hart zijn we voor Indy op zoek naar een nieuw fijn plekje. Na diverse gevechten kan Indy helaas niet meer terug in de groep. Ze woont nu tijdelijk bij mijn ouders in Rijswijk ZH waar we hoopten dat ze kon blijven, maar helaas kan ze niet goed samen met hun andere katten.

Indy is een zwarte Maine Coon poes, een hele lieve kroelkous die het liefst de hele dag bij je in de buurt is of op schoot ligt. Ze is een hele makkelijke poes, heel mensgericht en zelfverzekerd. Ze is ook heel kat-sociaal, wel vrij dominant maar altijd respectvol. Door de gevechten heeft ze wel een knauw gekregen waardoor ze andere katten nu spannend vindt en opnieuw vertrouwen moet winnen. Afhankelijk van het karakter van de andere kat zou ze daarbij kunnen passen, maar dit vereist wel ervaring, geduld en goede begeleiding. Ik overweeg ook om haar samen met haar dochter Kybele te plaatsen, waar ze een hele goede band mee heeft. Kybele heeft alleen nu een nestje van 3 weken en kan daardoor voorlopig nog niet verhuizen.

Indy heeft een sterke eigen wil. Een dichte deur moet altijd open bij haar. Net als kastje en laatjes, en zakken voer en uiteraard ook kattensnoepjes. Ze is heel doortastend en koppig, Indy’s wil is wet. Het is een hele intelligente dame. Ze volgt je overal als een schaduw. Ze komt je halen voor een knuffelsessie en kan die ook echt bij je afdwingen. Dan duwt ze gewoon haar kop onder je hand zodat je haar wel moet aaien. Thuiswerken vindt ze erg gezellig en ze zorgt er altijd voor dat ze in beeld komt bij Teams vergaderingen, of op je toetsenbord gaat liggen. Kortom, het is nooit saai met Indy!


Ze is ook een echte acrobaat die goed kan klimmen en springen. Een afgezette tuin moet echt ontsnap proof zijn, een ren is helemaal perfect. Ze geniet wel echt van een buitenruimte, maar is een echte ‘waakhond’ waardoor contact met buurtkatten haar heel erg triggeren.


Indy kan goed bij gezinnen met of zonder kinderen. Ze vindt mensen al snel heel lief, zolang ze maar genoeg aandacht krijgt. Honden is ze niet gewend en zou ik niet aandurven.


Indy is 7 jaar en gedraagt zich nog als een jonge poes, ze is actief en speels. Indy is getest op HD (ze heeft graad 1), PL (normaal), HCM (normaal) en DNA (normaal) . Ze heeft op 5-jarige leeftijd haar derde hartecho gehad, met nog steeds een normaal hart. Ze is 5 weken geleden gecastreerd en heeft toen nog een preventief bloedonderzoek gehad, wat allemaal in orde was. Ze is al vanaf toen ze hier kwam wonen verzekerd bij Ohra. Uiteraard heeft ze een stamboom, een paspoort en is ze bij met vaccinaties.

Indy heeft ook een eigen pagina waar je nog meer informatie vindt. 

Bij interesse, stuur je sollicitatie via onze contactpagina

Indy

bottom of page