Indy

NL* One Direction's Indiana Jones Yang

Black Solid

MCO n

Indy is een Black solid poesje. Oftewel een zwarte poes. Ze is geboren op 24 maart 2017 in Nederland.

Karakter:

Indy is een zorgzame, sociale poes. Ze vindt iedereen leuk en maakt snel vriendjes. Ze komt graag op schoot liggen, of bij ons op bed slapen. Ze is als een schaduw, ze volgt ons geruisloos overal zonder dat je het door hebt. Ineens staat ze naast of achter je. Ook is ze niet weg te slaan bij haar poezevriendinnetjes. Ze onderhoud haar vriendschappen goed en staat elke dag voor ze klaar. Wil je haar eten ook hebben? Indy geeft het graag aan haar poezevriendinnetjes. Indy houdt van gezelligheid en drukte. Kleine kinderen vindt ze lief. Ze vindt niks leuker dan kittens! Ze is een geboren moedertje en zelfs de kittens van een ander verzorgt ze alsof het haar eigen zijn.

Afkomst:

Indy is onverwachts als ouder kitten bij ons komen wonen omdat cattery One Direction noodgedwongen moest inkrimpen. Aangezien Indy en Vanilla als kitten al onafscheidelijk waren en het destijds moeilijk was tussen die twee te kiezen, besloten we Yin en Yang weer te herenigen. Haar moeder is afkomstig van een showlijn met een modern type (black tortie tabby) en haar vader komt uit een oude lijn en heeft het oude type (white solid). Daarmee is Indy een goede combinatie tussen het oude en het nieuwe type. Ze heeft een heerlijk zachte vacht en een prachtig profiel en ogen. Haar ouders zijn getest op HCM, PKD, PKdef, SMA en PL (moeder) en vrij bevonden van deze erfelijke ziektes. Indy is toen ze bijna 6 mnd was geshowd en heeft een BIS beker gewonnen (Best In Show) in de categorie 3-6 maanden kitten poes (U1 & BIV & nom. BIS Kittenklasse).

Genetica:

We weten niet of Indy verdunning draagt. Indy kan het blotched patroon doorgeven aan haar kittens (welke uiteraard alleen zichtbaar zal zijn bij Agouti kittens).

Bekende genen: aa BB D- ii mcmc oo spsp tt ww

Testresultaten:

Dit is een samenvatting van de testresultaten van Indy. Om de volledige resultaten te bekijken, klik op de knop "Testresultaten" hieronder.

 • HCM-1 MyBPC3-1 : normaal

 • PKdef DNA: normaal

 • SMA DNA: normaal

 • HCM echo: normaal (18 februari 2020, specialist Niek Beijerink, 9 maart 2018, specialist M. Dirven)

 • PKD echo: normaal (9 maart 2018, cardioloog M. Dirven)

 • Fiv: negatief (23 maart 2018), negatief (10 mei 2019)

 • Felv: negatief (23 maart 2018), negatief (10 mei 2019)

 • HD: links en rechts graad 1 (21 januari 2019, foto genomen door orthopeet Dr. How, beoordeeld door Pawpeds specialist Per Eksell)

 • PL: normaal (april 2018, dierenarts J.J. Smit)

 • Bloedgroep genotype N/N (A of AB)

Stamboom:

 • Inteelt: 10,5%

 • Klonen: 28,3%

 • Top 5: 66,1%

 • Top 3: 50,7%

 • Top 2: 35,5% 

 

Indy is bevallen van haar eerste nestje op 31 mei 2018. Haar kittens kun je bewonderen op de pagina Nest Hattische goden. Haar dochter Kybele hebben we gehouden en zij heeft haar eigen pagina.

Indy is op 28 juli 2019 bevallen van haar tweede nestje. Haar engiskind Sandan kun je bewonderen op de pagina Nest Hittische god

Alle nestjes van Indy zijn en worden vernoemd naar goden die aanbeden werden door verschillende volksstammen die in het gebied van Anatolië leefden. Beginnend met de Hattische bevolking en zo verder in chronologische volgorde.

Mama Foxy
Papa Ghost
Indy 1,5 jaar oud

Indy 1,5 jaar oud

Indy met dochter Kybele

Indy met dochter Kybele

Indy 1,5 jaar oud

Indy 1,5 jaar oud

Indy 1,5 jaar oud

Indy 1,5 jaar oud

Indy 1,5 jaar oud

Indy 1,5 jaar oud

Indy

Indy 1 jaar

Indy 1 jaar

Indy 10 maanden

Indy 10 maanden

© 2020 Alle rechten voorbehouden

Foto's en tekst mogen niet worden gekopieerd of gebruikt zonder nadrukkelijke toestemming

G2RibbonSmall.gif
G3RibbonSmall.gif

Voorburg, Nederland

Unieke bezoekers sinds 2018:

Aantal bezoeken sinds 2018:

Wij zijn aangesloten bij onderstaande vereniging en club:

Indy 1,5 jaar oud

Indy